in

Штурм Дніпра завершився успішно! ЗСУ вже на лівому боці, окупанти масово дезертують

Українські сили вже почали рухатися. Незабаром може статися прорив одразу на кількох напрямках. Такий прогноз озвучив військовий експерт Роман Світан, зазначивши, що напрям Криму – найкращий варіант, який зараз уже можна проводити.

– Після того, як українські оперативно-тактичні групи відіб’ють Нову Каховку, далі переправляться Каховською ГЕС, Каховською дамбою в район Нової Каховки. Там буде організовано певний плацдарм, з якого можна зробити один танковий перехід і опинитися в Криму. Саме цей рух і мали на увазі більшість спікерів, які говорили, що українські війська до нового року зайдуть до Криму. Саме цей варіант зараз і виконується. Армійська арта перемелює росіян біля Нової Каховки. Наші гурти вже переправляються на лівий берег, – каже Світан.

За його словами, другий варіант просування ЗСУ – основний – з Оріхіва на Токмак і далі до Мелітополя.

– Цей рух є. Причому воно зараз трохи на схід – починається з-під Гуляйполя. Вже почали рухатися наші війська у бік Полог. Не по 10 км на день, але йде постійний рух. З-під Полога вже побігли деякі російські частини, дезертують і частково мобілізовані. Відходять і окупаційні органи. Цікаво, що з правого берега Херсонської області вони йшли до Криму. А зараз із лівого берега Херсонської області, з Токмака окупанти йдуть на Маріуполь. Вони чудово розуміють, що наш рух далі окупуватиме їх у Криму. Тому одразу йдуть у бік Росії – на Маріуполь і далі на Ростов, – зазначив Світан.

Експерт підсумував: найближчим часом рух ЗСУ розпочнеться за трьома напрямками одномоментно:

– з-під Каховки на Армянськ,

– з-під Гуляйполя на Оріхове у бік Токмака на Мелітополь,

– і, швидше за все, починає рухатись сватівське угруповання українських військ.

Опублікував Admin

«Вітають зрадницю нашого народу!» — співачка Maruv порушила мовчання після пологів і виклала відео в мережах

85-річна бабуся яка втратила житло зайшла в ресторан загрітися, те що трапилось далі викликало обурення по всій Україні…