in

«Поп-король вже не той» — Кіркоров зганьбився на концерті, після того, як назвав Наргіз потворою

Путініст Філіп Кіркоров днями дав концерт у Ташкенті, під час якого примудрився осоромитись одразу кілька разів.

Спочатку співак дозволив собі грубо обізвати свою колегу Наргіз Закірову, оскільки та у своїх соцмережах висловила невдоволення приїздом до її країни представників країни-терориста:

«Понаїхали млинець!»— вигукнула вона у бік афіші із зображенням Кіркорова. Ображений король російської естради прямо зі сцени почав ображати Закірову, незважаючи на те, що в залі були присутні жінки та діти. «Ти свою пику бачила, потвора?!» — бризкав слиною Кіркоров.

Зважаючи на все, поки що народний артист України настільки перейнявся своїм гнівним монологом, що витратив на нього всі свої фізичні та емоційні сили. Інакше чим можна пояснити, що після цього він перестав потрапляти в ноти, почав безглуздо махати руками і сильно хрипіти, викликавши здивування та хихикання в залі.

«Так, поп-король вже не той. Живцем не тягне. На концерті в Ташкенті, де Кіркоров усі силачки витратив на образи Наргиз, вийшов ось такий конфуз» — підписали відео артиста, що знеславився, на Telegram-каналі «Не Малахов».

Раніше українська телеведуча Маша Єфросиніна жорстко відповіла пропагандисту Соловйову за образу її чоловіка: «Він зараз опановує таку зброю, що скоро тобі і всій твоїй шоблі під!».

Більше ексклюзивних новин та пікантних фотографій зі світу шоу-бізнесу – на нашому Telegram-каналі.

Опублікував Admin

«Тут я почуваюся вдома» — Лорак викликала роздратування новими фото в теплих краях

«Артист N1» — Галкін здивував глядачів на Кіпрі виконанням пісні (ВІДЕО)