in

«Тут я почуваюся вдома» — Лорак викликала роздратування новими фото в теплих краях

Своєю поведінкою колись популярна і в Україні, і в РФ співачка Ані Лорак добилася того, що тепер вона називає своїм будинком зовсім іншу, далеку країну.

Нещодавно стало відомо про санкції, які нарешті введено в дію рішенням РНБО України стосовно артистів-зрадників, список яких прогнозовано очолила Кароліна Куєк. Співачка конфіскувала нерухомість — шикарну квартиру в Києві вартістю 1,5 млн. доларів і позбавила всіх звань і нагород.

У той же час і в РФ Лорак вважають зрадницею недостатньою підтримкою політики влади. Тому 44-річній співачці не залишилося нічого іншого, як оголосити своїм будинком… Іспанію!

На своїй сторінці в Інстаграмі вокалістка опублікувала фото, на якому позує на тлі моря. «Вода надає мені сили … Тут я почуваюся вдома» — підписала знімок зірка, наголосивши на геолокації, що знаходиться в Іспанії.

Звісно, ​​«вдячні» співвітчизники зглянулися над співачкою-бомжем і запросили її на батьківщину, зазначивши, що в Україні теж є море в Маріуполі, Одесі та Криму, а в Бучі та Ірпені чудові курорти:

  • До Маріуполя можеш теж на море приїхати 👏
  • Опа..Іспанія…А Крим не надає сили.
  • Звичайно, ти тепер усюди вдома, тільки не на батьківщині.
  • А ти знаєш, скільки енергії надає море в Маріуполі? Незабутнє враження від побаченого. Слава Україні 🇺🇦🇺🇦
  • У Крим до моря не хочеш? Або до Одеси?
  • Забула десь будинок??
  • З твоєю ідеологією, Кароліна, ти давно вже загубилась і сама не розумієш, де твій дім насправді.

Натомість народна артистка України Тіна Кароль активно гастролює з благодійними концертами на допомогу ЗСУ. Нещодавно у Лос-Анжелесі вона викликала овації залу проникливим виконанням пісні «Чорнобривці».

Опублікував Admin

Справді народна: Кароль зірвала овації у Лос-Анжелесі легендарною піснею «Чорнобривці»

«Поп-король вже не той» — Кіркоров зганьбився на концерті, після того, як назвав Наргіз потворою