in

Справді народна: Кароль зірвала овації у Лос-Анжелесі легендарною піснею «Чорнобривці»

Пройшов майже місяць, як Народна артистка України Тіна Кароль виступила із благодійним концертом у Лос-Анжелесі.

Проте лише 3 листопада на своєму YouTube-каналі співачка опублікувала відео, на якому вона проникливо виконала легендарну пісню «Чорнобривці», яка є одним із символів України. Композиція багатьма вважається народною, хоча автором її слів є талановитий поет Микола Сингаєвський, а музику написав композитор Володимир Верменич.

Найрідніша людина на землі – це мама. У нас так багато пісень про матір. Тому що Україна – це жінка. І чоловіки, які сьогодні захищають, ЗСУ – це її сини. Сини, якими ми пишаємося… представила пісню Тіна Кароль зі сцени у США

«Чорнобривці» – легендарна пісня легендарної нації» — Підписала відео 37-річна артистка.

Можно уявити собі емоції глядачів у залі, коли вони чули спів Тіни наживо, якщо навіть перегляд відеозапису незмінно викликав мурашки по шкірі у кожного, хто додивився ролик до кінця. Підписники каналу висловили вдячність чудовій співачці за її талант, яким вона ділиться із шанувальниками у всьому світі:

  • Божественна Жінка з божественним голосом, Тіна я від серця бажаю міцного здоров’я Вам, Вашим рідним, і Всім Нам, Світ Вашому Дому, БОГ допомогу та всіх благ 👏🌞🌛💞🙏
  • Крик душі, такий надрив, я з екрану відчула вібрації, Тіна звичайно майстер вивернути себе навиворіт, тут навіть без гри, неймовірно!
  • Чудова виконавиця, а головне – Людина. Тіна, дякую за таку приємну і душевну творчість!🌷💛😊
  • Україну пізнала через Тіну 🌹 Вона Благословення України Я заздрю ​​вам білою заздрістю 🤗☁💙💛

Раніше українська телеведуча Маша Єфросиніна жорстко відповіла пропагандисту Соловйову за образу її чоловіка: «Він зараз опановує таку зброю, що скоро тобі і всій твоїй шоблі пі*да!»

Опублікував Admin

«Опанує таку зброю, що твоїй шоблі скоро пі…» — Єфросиніна відповіла Соловйову за образи чоловіка

«Тут я почуваюся вдома» — Лорак викликала роздратування новими фото в теплих краях