in

Голлівуд відпочиває: 5 красунь-захисниць України знялися у фотосесії ELLE

За офіційними даними Генштабу, 42 тисячі жінок зараз нарівні з чоловіками героїчно несуть службу у ЗСУ.

Журнал ELLE Україна організував цикл інтерв’ю із нашими захисницями під назвою «Жінки на фронті». «ELLE з французької перекладається як «вона». А «вона» в Україні сьогодні саме така – мужня та смілива, бореться за незалежність своєї країни» – йдеться на офіційному сайті видання.

Героїні проекту взяли участь у фотосесії і якби не військова форма та зброя в їхніх руках, могло б здатися, що це репортаж із червоної доріжки якогось модного заходу. Не дивно, адже про красу українок відомо у всіх куточках нашої планети.

Вікторія Кравченко, військовий психолог, 30 років, майор. Заради служби у ЗСУ залишила вдома маленького сина, якого не бачила вже 4 місяці. Обіцяє після перемоги обов’язково компенсувати хлопчику свою відсутність у житті, а ще мріє про доньку.

Олександра, стрілець, 23 роки, доброволець. Пішла на фронт заради того, щоби українські діти не плакали. Упевнена, що ми повинні зробити все, щоб наші діти жили під мирним небом у вільній країні.

Христина, позивний «Кудрява». Старший лейтенант НГУ. Служить у ЗСУ вже 9 років і за цей час пройшла всі кола пекла: перший обстріл, перший вихід із оточення, перші втрати побратимів, захоплення в полон дуже близьких людей.

Крістіна Богатчук, 22 роки, бойовий медик. На фронті вже 2,5 місяці. «З початку війни була лише одна думка – відправити близьких у безпечне місце та йти воювати». Бачить Україну квітучою державою із розвиненою економікою та щасливими людьми.

Снайперу Оксані із позивним «Ксена» лише 19 років. Не спромоглася сидіти вдома, усвідомлюючи, що на фронті гинуть її співвітчизники. «Я хочу, щоб мої рідні, друзі, майбутні діти гуляли вулицями, де майорітиме прапор України, лунатимуть українські пісні, співатимуть український гімн» — Поділилася вона в інтерв’ю.

Опублікував Admin

У Мережі з’явилося рідкісне фото 52-річної Ірини Білик без гриму

«Дружина відпустила» — Галкін розсмішив Пугачову планами на її День народження