in ,

«Моє кохання!» — Розповнівша Лорак пригорнулася до Лазарєва, який підтримав війну в Україні

Українська артистка Ана Лорак, що зрадила батьківщину, після звістки про відміну її концертів у Німеччині засвітилася на заході в Росії.

44-річна співачка відвідала виступ свого давнього друга Сергія Лазарєва у Москві. Після концерту колеги сфотографувалися за лаштунками — Сергій широко посміхався, притискаючи за талію Лорак, що пригорнулася до нього.

Модний гібрид чобіт і легінсів з колаборації Gucci і Balenciaga не приховували повноти стегон, проте свідчили про те, що співачка аж ніяк не відчуває нестачі в грошах. Артистка обняла партнера за плечі, склала губи бантиком і взагалі не приховувала свого щастя.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от АНИ ЛОРАК (@anilorak)

Голубки не втрималися від взаємних зізнань у коханні у коментарях.

«Дорогий мій друг літай високо, йди гордо життям, сяй. Нам усім потрібне світло кохання та музики. Ти гідний найкращого. Люблю. ❤️» — Написала Лорак.

«❤️❤️❤️ моє кохання! Дякую, що вчора ти була і поділила зі мною цей важливий для мене вечір! Люблю безмежно!!❤️❤️» відповів її Лазарєв.

Мабуть, Кароліну Куек справді не хвилює доля її співвітчизників, які в цей час сидять у підвалах, ховаючись від російських ракет. Співачки комфортно в обіймах російського артиста, який спочатку засуджував вторгнення в Україну та закликав до миру, проте після того, як почав втрачати контракти, швидко перевзувся та підтримав війну, взявши участь у турі «Zа Росію!».

Опублікував Admin

«Виб**дки, дно та перегній!» — SHADU звернулася до представників «російського світу» після нападу на неї у Молдові

«Яка «гайда», хлопче? Ти опричник!» — Зірка серіалу «Кухня» відповів Охлобистіну за підтримку війни