in ,

«Виб**дки, дно та перегній!» — SHADU звернулася до представників «російського світу» після нападу на неї у Молдові

27 жовтня під час підготовки запису кліпу до пісні STAND WITH UKRAINE на українську співачку SHADU було здійснено напад.

Про цей кричущий інцидент Ксенія Шадурська розповіла підписникам в Інстаграм. За її словами, вона чекала на колегу в парку, де мали відбуватися зйомки. За задумом, у них мали використовуватися собака артистки та прапор України. У цей момент до Шадурської підійшла неврівноважена жінка і російською почала кричати: «Вали у свою хохляндію. Слава Росії!». Після спроб співачки заспокоїти агресивну росіянку, та накинулася на неї з кулаками та кинула склянкою з кави.

Знаєте, коли ці любителі російського світу пишуть тобі у соцмережах, ти вже якось звик. Але коли ти зустрічаєш їх на вулиці, коли вони нападають на тебе лише тому, що ти українець, і тому, що маєш український прапор, це зовсім інше. Зараз я хочу звернутися до всіх росіян, ви, кацапські вибл*дки, ви дно, ви перегній, після того, що ви зробили з моєю країною, ви не маєте права на існування, ви не маєте права відкривати свій поганий рот. Ви не маєте права підходити до нас, українців. Ви не маєте права тепер жити у 21 столітті. «Слава Росії» лише у складі України. У мене все — записала відеозвернення артистка.

Раніше репер Потап у своєму стилі відповів на погрози рашистів: «Шантажисти, пишіть мені українською!»

Опублікував Admin

«Намагався виср*ти — вдалося обіср*тися» — в Мережі висміюють застереження Путіна про відносини із Заходом

«Моє кохання!» — Розповнівша Лорак пригорнулася до Лазарєва, який підтримав війну в Україні