in

«Намагався виср*ти — вдалося обіср*тися» — в Мережі висміюють застереження Путіна про відносини із Заходом

27 жовтня російський диктатор володимир путін виступив із промовою перед учасниками дискусійного клубу «Валдай».

Під час свого довгого мовлення президент РФ припустився чимало дивних застережень, незважаючи на те, що весь текст він читав з аркуша. Зокрема, говорячи про відносини Росії з країнами Заходу, путін заявив, що його країна намагалася їх «висрати», причому після цього він не одужав.

«Можна багато говорити про сьогоднішній виступ «великого геополітика», але навіщо це робити, коли є одна фраза, яка характеризує все це. Висрати відносини з провідними країнами заходу — це, мабуть, усе, що зробила росія за останні 30 років». прокоментували фразу політика у соцмережі.

Реакція користувачів не змусила довго чекати:

  • Коли хочеш збудувати, але вийшло тільки висрати
  • А якщо серйозно, то він все ж таки каже «вибудувати». Очевидно, з раковим апаратом теж починаються проблеми потихеньку
  • Оооо, так ось для чого валіза була. Раптом стосунки із заходом викрутяться і відразу в ділову валізку для переговорів, нічого з горщика збирати не треба.
  • Просто 70 років людині. Закрепи, остеохондроз, імпотенція, ось це все
  • Стосунки висрали. все інше просрали

Уважні глядачі також звернули увагу на жахливий стан руки виступаючого. Тильна сторона долоні Путіна почорніла, вени сильно здулися. Також виглядали руки Єлизавети ІІ за два дні до смерті.

Опублікував Admin

«Не вірю в це шапіто» — відомий журналіст розповів про справжні стосунки Путіна та Собчак

«Виб**дки, дно та перегній!» — SHADU звернулася до представників «російського світу» після нападу на неї у Молдові