in

На День народження дівчинці зробили незабутній сюрприз: із величезної коробки вийшов батько-військовий

Мільйони українських сімей розлучила клята війна.

Десятки тисяч матерів з дітьми евакуювалися у безпечні місця, виїхали за кордон, залишивши вдома батьків, братів, чоловіків. Але біль від цієї розлуки незрівнянний з переживаннями ті, чиї рідні зараз на фронті щомиті ризикують життям заради своїх майбутніх родин, своєї Батьківщини.

Безліч українських захисників з першого дня війни залишили рідні будинки. Можете уявити реакцію їхніх дружин, чоловіків, батьків, матерів, а особливо маленьких дітей, коли вони зустрічають своїх героїв. Що й казати, якщо це трапляється несподівано.

Не можете? Тоді пропонуємо вам насолодитися відеозаписом зворушливої ​​зустрічі маленької Єви та її улюбленого тата у її День народження. У величезній коробці на дівчинку чекав найцінніший подарунок — батько з величезним букетом квітів. Хоча, судячи з реакції Єви, жодних подарунків їй більше цього дня не було потрібно.

Відеофрагмент сюрпризу опублікувала мама дівчинки Валерія на своїй сторінці в Інстаграм, де його вже подивилося майже 300 тисяч людей. Багато хто з них залишив зворушливі коментарі:

  • Як це зворушливо🥹🥰 Найцінніший подарунок для донечки🙏🏻
  • як же цеоооооо 😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔будьте щасливі!
  • Ваааай краса! 😍😍😍Нехай у Єви буде щодня такий щасливий!
  • До сліз 😍Нехай Бог береже вашу родину, міцного здоров’я та щастя дитині.
  • Боже, як зворушливо 🥹🥰🙏 Красива сім’я 🙏 Щастя та здоров’я міцного Донечці, татові та мамі 😍
  • Дуже миле відео😍 як вона на нього чекала 🥰 Дякуємо вашій родині за героя ) здоров’я та щастя 🙏🏽😌

Також нещодавно ми публікували історію про те, як спадкоємець Британського престолу принц Гаррі повернув віру в себе українському парамедику Юлії Паєвській телефонним дзвінком.

Опублікував Admin

Слідом за Валюхою із «Сватів» Федір Добронравов потримав війну в Україні

«Мені складно просити про допомогу…» — у день свого ювілею Софія Ротару приїхала до рідного села