in ,

Слідом за Валюхою із «Сватів» Федір Добронравов потримав війну в Україні

На тлі новин про відновлення зйомок серіалу «Свати» активізувалися розмови про позицію акторів, що полюбилися, стосовно війні РФ проти України.

Адже з усього акторського складу серіалу лише двоє артистів відкрито виступили із засудженням нападу – Ганна Кошмал та Олександр Феклістів. Звичайно, всіх цікавила думка Федора Добронравова, який зіграв у серіалі головну роль. Добряк і веселун, кумир мільйонів українців, він точно має засудити бомбардування мирних українських міст, знищення Маріуполя, Гостомеля, Ірпеня і звичайно ж Бучі, під якою і знімали фільм.

На жаль, своїм вчинком Федір повернув нас із смішного кіно у жорстоку реальність. 28 червня Добронравов відвідав самарський військовий шпиталь, де проходять відновлення поранені під час нападу на українську землю окупанти. Актор розповів про зйомки серіалу, згадав свою службу у повітряно-десантних військах… Наприкінці розмови кумир роздав загарбникам автографи та побажав якнайшвидшого одужання.

Таким чином, Федір Добронравов чітко окреслив — він підтримує геноцид українського народу. Людей, які йому вірили та щиро любили. Також раніше ми писали про те, як виконавиця ролі Валюхи у серіалі, актриса Тетяна Кравченко назвала Україну «фашуючим державою».

Опублікував Admin

Ведуча Матвєєва про розмову із сестрою з РФ: «Вона вважає, що порятунок — це виїхати до них»

На День народження дівчинці зробили незабутній сюрприз: із величезної коробки вийшов батько-військовий