in ,

«Держава фашистів» — режисер «Сватів» розповів про справжнє ставлення «Валюхи» до рідної України

Нещодавно виконавиця ролі Валюхи в серіалі «Свати» актриса Тетяна Кравченко викликала позитивні відгуки та подяку українських шанувальників звісткою про те, що вона відмовилася їхати на гастролі до окупованого Донецька.

Проте режисер серіалу Едуард Радзюкевич розчарував фанатів «Валентини Будько» заявою про те, що уродженка Донецька Тетяна Кравченко «не може спокійно реагувати на те, як її рідна країна перетворюється на державу фашистів».

Тетяна Кравченко та Ганна Кошмал

Також Радзюкевич назвав «дешевим піаром» заяву іншої актриси із серіалу, Ганни Кошмал про те, що серед колег зі знімального майданчика виникли сварки через розбіжності щодо нападу РФ на Україну. «Зараз хто на що здатний, аби засвітитися. Це однозначно якась дешева самореклама, почали забувати про дівчинку, ось вона про себе і нагадує» — Прокоментував російський режисер.

Повертаючись до Тетяни Кравченко, змушені все ж таки визнати, що впродовж усієї війни українка жодного разу публічно не прокоментувала напад на Україну і продовжує жити та активно працювати в Москві.

Опублікував Admin

«Хохлів тримав за лохів»: путініст Шнур, заспівав про колишнього друга Невзорова

Марія Машкова: «Поява батька у футболці з фашистсько-зіганутою символікою завдає мені фізичного болю»