in ,

«Це братні народи…» — Данилко розплакався в ефірі та відповів на запитання, чи готовий він захищати країну зі зброєю

Автор образу знаменитої Вєрки Сердючки, популярний український артист Андрій Данилко дав несподівано відверте інтерв’ю каналу ICTV.

Під час розмови з журналісткою, яка тривала більше години, співак відповів на багато питань, які він раніше волів не торкатися. Багато хто з них стосувався його минулого, початку творчого шляху та виникнення самої «Сердючки». Спогади про відносини між українцями і російським народом, що стали зараз ворожим, викликали у Данилка сльози:

Я родом із Радянського Союзу. Це братні народи… Це родичі… Це змішані шлюби: українці, росіяни. Не було такого відношення… Так, була якась зневага. Ось хохли… Але це було дуже рідко…

Андрій Данилко не виступає у РФ з 2014 року

На запитання ведучої про те, чи артист не думає про те, щоб стати на захист країни зі зброєю в руках, 48-річний співак чесно відповів, що він «не військова людина». Андрій Данилко порівняв участь у бойових діях артистів із співаючими військовими:

Це все одно що сказати Залужному: «Давайте ми повісимо ваш плакат на «Палаці Україна» з його піснями та оповіданнями». Ну, до чого це буде? Це мають робити професіонали… Звичайно, якщо прийде якась така ситуація, то мабуть, це доведеться зробити. Але я не та людина. Я не військовий. Якщо буде якась безвихідь… Але мають бути професіонали в кожній справі.

Нагадаємо, раніше Євгеній Кошевий відповідаючи на запитання чому він на передовий, віджартувався: «Нехай закінчиться війна, а потім побачимо!».

Опублікував Admin

«А хто воюватиме?» — у Мережі відреагували на новину, що Решетник став багатодітним батьком

«Ні-ні, я поки що не збираюся» — Євген Кошовий відповів на запитання, чому він не на передовій