in

Скабеєвої – мільйон, Кисельову – два. Які премії здобули головні рупори Кремля до Дня Росії (ДОКУМЕНТ)

Заслужена артистка РФ Марія Шукшина вирішила оприлюднити інформацію щодо премій, які отримали працівники Всеросійської державної телевізійної компанії до Дня Росії.

На своєму телеграм-каналі вона опублікувала документ, згідно з яким журналістів наказано преміювати «за вірність професії та Батьківщині» — треба розуміти як вірність владі та особисто Путіну, адже саме за його указом і виплачується вказана премія.

У списку, що додається, значиться сім прізвищ. Мінімальні виплати отримали ведучі Анастасія Попова, Ольга Скабеєва, Марія Сіттель та Євген Рожков – їм виплатять «всього» по мільйону. Особливо ж відзначилися у пропаганді війни та погрозах перетворити всіх на «радіоактивний попіл» Антон Златопольський, Андрій Кондрашов та Дмитро Кисельов — їм належить по два мільйони рублів.

Фото: телеграм-канал Марії Шукшиної

Зазначимо, що згідно з даними росстату, кількість росіян, які живуть за межею бідності в 2022 році збільшилася на 69% і досягла 21 мільйона людей. У цей час влада явно показує, кого в країні цінують найбільше, виплачуючи нечувані премії з державного бюджету.

Опублікував Admin

«Там нерви ніхто не мотає» — Лоліта, яка замовчує війну, назвала причину від’їзду з Росії

Світлана Лобода пройшлася рідним Ірпенем та прокоментувала побачені руїни