in ,

Харчишин розповів куди зник Олег Винник, який уже три місяці не з’являється в публічному просторі

Питання про те, куди зник Олег Винник турбує не лише багатомільйонну армію його «вовчиць», а й колег артиста, які активно працюють, допомагаючи постраждалим та українським військовослужбовцям у цей непростий для країни час.

Так, нещодавно лідер гурту «Друга ріка» Валерій Харчишин в інтерв’ю «24 каналу» невтішно відгукнувся про своїх колег-чоловіків, які залишили країну: «Не знаю, де він. Ми сьогодні, до речі, згадували про нього, коли їхали. Здається, десь побачили афішу. Хлопці питали, де ж Олег Винник. Можливо, у Німеччині проводить якісь концерти. Не знаю».

Харчишин не прогаяв можливості потролити Винника, зазначивши, що якби він вирішував, хто представлятиме країну на Євробаченні-2023, він би припустив кандидатуру Олега: «Нехай їде Олег Анатолійович Винник. Нехай поїде з Німеччини, відвідає Україну та виступить тут заради нашого щасливого майбутнього».

Востаннє співак з’явився у відеозверненні 3 березня

Також соліст «Другої ріки» згадав Монатика, якого зустрів у Німеччині, припустивши, що Дмитро виїхав із України через страх. «Можливо це страхом можна пояснити. Можливо, вони це роблять заради дітей… Але можна було б залишити дітей у безпеці та приїхати. Так я зробив. Дітей із мамою відвіз до кордону та повернувся» — сказав Валерій.

Водночас, таролог-аматор Наталія Молодецька висловила припущення, що у співака хвора на доньку, якій медики поставили страшний діагноз — ДЦП.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що планує зробити Ірина Білик зі своїм будинком, у якому місяць жили окупанти.

Опублікував Admin

Хакерам вдалося зламати російське телебачення та показати правду про війну в Україні

Син Лукашенка та його однокласниця прийшли на свій випускний у кольорах прапора України