in

Син Лукашенка та його однокласниця прийшли на свій випускний у кольорах прапора України

Микола Лукашенко, молодший син білоруського диктатора відсвяткував свій випускний та потрапив у безглузде становище для свого батька. Хлопець прийшов на випускний у синьому костюмі, а одна з його однокласниць одягла жовту сукню.

На фото вони позували разом, що нагадує прапор України. Така подія не пройшла повз українські журналісти. Одним із перших на це звернув увагу репортер Володимир Горковенко, ось що він пише у себе у Facebook:

«Про символізм. Микола Лукашенко прийшов на випускний у синьому костюмі. Поруч із ним однокласниця була у жовтій сукні. Вийшов прапор України. Здається, дуже прямолінійний натяк вусатому тарганові».

Син Лукашенка з однокласницею в синьому та жовтому одязі

Відомо, що син самопроголошеного президента Білорусі закінчив школу у 2022 році із золотою медаллю. Олександр Лукашенко приховував місце, в якому навчається його син, особливо після протестів 2020 року.

Син президента Білорусі Микола Лукашенко отримує атестат

Також у цей день до всіх випускників звернувся отець Колі, який розповів про шкільний час та можливості для молодих людей. Лукашенко стояв біля мотоцикла і обіцяв школярам, ​​що життя стане легшим, а головне це займатися конкретними справами: ходити на роботу, створювати сім’ї та народжувати дітей.

Олександр Лукашенко у молодіжному стилі звертається до випускників

Раніше ми вже писали, що Лукашенко розповів як зупинити війну в Україні

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

Харчишин розповів куди зник Олег Винник, який уже три місяці не з’являється в публічному просторі

«Коля у теробороні Праги» — у Мережі обговорюють появу нардепа Тищенка у Чехії