in

Хакерам вдалося зламати російське телебачення та показати правду про війну в Україні

Хакери змогли зробити успішну атаку на російське телебачення, після чого транслювали правду про війну. Після кібератаки правдиву інформацію почали показувати 3 російські канали: «Перший канал», «НТВ» та «Росія».

Сталося це 12 червня близько 12 години дня. Перший опублікував інформацію про зміну мовлення російських пропагандистських каналів журналіст Андрій Шипілов у своєму профілі на Facebook:

«Прямо зараз, 12:30, 12 червня, в реальному часі, знімаю з екрана телевізора. Не знаю, як у вас, а у нас усі центральні російські телеканали зламані якимись добрими людьми, по колу йдуть ролики із правдою».

На всіх канали були різні меседжі. «Перший канал» розповів про втрати російських військ та корупцію в армії.

Трансляція на зламаному «Першому каналі». Скріншот із сторінки Facebook Андрія Шипілова

«НТВ» транслював відео, в якому Росію позиціонували як країну вдів, жебраків, а також повідомляли, що Росія на краю прірви і без майбутнього.

Трансляція на зламаному каналі НТВ. Скріншот із сторінки Facebook Андрія Шипілова

Канал «Росія» показав як військове вторгнення Росії знищило економіку РФ, знизило експорт газу, збільшило зростання та дефіцит багатьох продуктів у самій країні.

Трансляція на зламаному каналі «Росія». Скріншот із сторінки Facebook Андрія Шипілова

Це вже не перша успішна атака на російські ЗМІ, так у травні хакери зламали кілька радіостанцій після чого ті почали мовити українську музику.

Більше актуальних новин — на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

Фото Путіна з фекаліями у валізі підірвало інтернет

Харчишин розповів куди зник Олег Винник, який уже три місяці не з’являється в публічному просторі