in ,

Автор текстів «Кварталу 95» Жидков зі сльозами розповів про спілкування з російськими родичами

Автор текстів для артистів «Кварталу 95» Валерій Жидков в інтерв’ю програмі «Поговори зі мною» розповів про свої контакти з російськими родичами.

Артист згадав, як пережив початок війни. Разом із сім’єю вони вирішили виїхати з Києва, як їм тоді здавалося в безпечне місце — дачу в Макарові, Бучанського району. «Коли до нас зайшли, дружина сказала, що ми маємо якось виїхати: «Якщо вб’ють, нехай вб’ють. Я не сидітиму тут і чекати, коли до нас прийдуть з автоматами» — Розповів Жидков.

Зі сльозами на очах Валерій згадав про своїх зомбованих телебаченням родичів у РФ: «Їхнє телебачення вже настільки забрехало, що кожен день їм потрібно видавати ще більш безглузду інформацію. Найсмішніше, що мої знайомі з Росії казали мені: «У вас там небезпечно, приїжджай до нас“.

Під час благодійного концерту «Життя переможе» у Варшаві колега Валерія Євген Кошовий повідомив, що тамбовський вовк став громадянином України. «А зараз на цю сцену вийде людина – справжній приклад для всіх росіян. Поки одні росіяни отримали в руки автомати, він пішов і отримав паспорт України – Валерій Жидков», — заявив Кошовий.

Раніше ми писали про те, хто з учасників команди «Кварталу 95» захищає Україну зі зброєю в руках.

Опублікував Admin

Зірка «Сватів» відмовилася їхати до окупованого Донецька

Фото Путіна з фекаліями у валізі підірвало інтернет