in ,

«Як так можна?!» — Серга розповів про вчинок, після якого «поховав» Регіну Тодоренко для себе

Співак і шоумен Микола Серга зараз служить в одному з підрозділів ЗСУ в Одесі, незважаючи на те, що до цього жив і будував кар’єру в Росії.

За час роботи у проекті «Орел і Решка» Микола тісно потоваришував зі своєю колегою зі зйомок, Регіною Тодоренко. Проте з моменту повномасштабного вторгнення армії РФ в Україну їхні шляхи розійшлися.

На відміну від Серги, Тодоренко вважала за краще мовчати про війну, незважаючи на те, що Микола неодноразово звертався до неї з проханнями стати на бік добра і справедливості. Мало того, що ведуча ігнорувала його прохання, коли Серга повідомив її про смерть колишнього бойфренда Аліка, Регіна звинуватила Миколу в хайпі.

Ну с*ка ж! С*ка! Ну як так можна? Одна справа якщо б ти була просто людиною, яка б емігрувала до Росії і залишилася там жити, коли ти не маєш впливу на аудиторію. Але ти селебриті, на тебе дивляться люди, рівняються, вони тобі довіряють.

Шоумен зазначив, що після того вчинку Регіна померла для нього як друг і людина: «то був похорон Регіни в моєму житті. Надгробне мовлення – бац, і кинув земельку».

Раніше ми писали про те, чому Микола Серга поїхав із РФ.

Опублікував Admin

Зірка «Зачарованих» Алісса Мілано підтримала українців синьо-жовтим вбранням

Білик розповіла, що зробить зі своїм будинком у якому місяць жили окупанти