in ,

Загиблого в Ірпені українського актора Пашу Лі посмертно нагородили орденом «За мужність»

Актора та телеведучого Пашу Лі, який трагічно загинув в Ірпені посмертно нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Нагороду з рук Президента України Володимира Зеленського здобула мама артиста Марія Лі. Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомила колега та подруга Паші Дар’я Рибак.

Наш ангел Паша Лі учора був нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно. Завдяки таким, як Пашка, ми живемо та дихаємо досі. І просто усвідомлювати це – дуже гірко та боляче! — Підписала публікацію Дар’я

Скріншот — Інстаграм

Паша загинув 6 березня, на 11-й день війни. Хлопець віддав своє життя рятуючи мирних жителів. Своїм бронежилетом він прикрив від ворожих куль дитини. Захисник щиро вірив у перемогу України. Про це свідчить текст його останнього повідомлення: «За останні 48 годин є можливість сісти, але фотографію залишити про те, як нас бомбять, а ми посміхаємося, бо впораємось і все буде Україна! Ми працюємо!»

18 березня героя поховали у Ворохті, Івано-Франківській області. Шанувальники пам’ятатимуть його за чудовими ролями у фільмах «Штольня», «Правило бою», «Тіні незабутніх предків», «Звичайна справа», «SELFIEPARTY» та багатьох інших.

Опублікував Admin

«Вибрав Україну»: Син Роднянського розлучився з Яніною Студініною

З українською символікою — у тур Європою: Галкін остаточно вибрав Україну