in ,

Євген Кошовий розповів, хто із «кварталівців» воює за Україну. Деякі потрапили «за блатом»

Гуморист Євген Кошовий дав відверте інтерв’ю «Українській правді», в якому розкрив деякі цікаві подробиці про своїх колег по «95-му Кварталу».

Артист одразу позначив, що хлопці з колективу не залишилися осторонь війни. Багато хто займається організацією допомоги постраждалим від російського нападу, дехто захищає країну зі зброєю в руках.

Зокрема, Володимир Мартинець та Олександр Пікалов вступили до лав Національної гвардії практично на самому початку повномасштабної війни. Оскільки черга із добровольців у військкоматі була величезною, Пікалову навіть довелося використати свої зв’язки.

Сашко пішов записатися до Нацгвардії. Прийшов, а там довга черга стоїть. А Сашка також там волонтерить. І він каже: «У мене немає часу, мені треба їхати, давайте зробимо це якось швидко… У цей момент йому кричали в спину, що навіть тут він пройшов «по блату»

Кошовий зізнався, що за час війни йому вдалося лише одного разу зустрітися зі своїм другом та колишнім колегою з «Кварталу», а нині президентом України Володимиром Зеленським. «Він у стані військовому. Він зібраний. Він напевно, мені бреше, що він спить», — зазначив артист.

Раніше ми писали про те, як відреагували на звернення Євгена його родичі з Ялти: «У відповідь сестра надіслала мені букву «Z»»

Більше актуальних новин на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Нравится, не нравится – НАТО расширяется» – Галкін потролив Путіна, Скабеєву та Соловйова під овації ізраїльської публіки

Виявляється, росіяни крадуть не лише унітази, а й українські хіти