in ,

«Приїжджай до Києва, будемо разом нацистів шукати» — Леся Нікітюк відповіла Сергію Лазарєву, за слова, що ВСУ нацисти

Сергій Лазарєв, російський виконавець, який з початку війни засудив напади Росії на територію України, вже за кілька днів змінив свою позицію. Співак почав підтримувати вторгнення та заговорив прокремлівської риторикою про нацистів. Що це все українська армія атакує свої школи, лікарні та житлові будинки.

На такий черговий проросійський викид відповіла Леся Нікітюк у своєму сторі в Instagram. Так, українська шоувумен опублікувала допис Сергія Лазарєва, де він пише, як допомагає своєю командою людям з псевдореспублік «ДНР» та «ЛНР». Також Лазарєв згадав біженку Настю, яка постраждала нібито від рук українських «нацистів». Росіянин ще згадує, що він змінив свою думку про війну, оскільки раніше був проти війни. Але мабуть російська пропаганда вплинула на розум Лазарєва, ось що він пише:

«Волонтери на Донбасі розповідають, що ЗСУ б’ють по живому – школам, лікарням та житловим будинкам… Чуєш ці розповіді та починаєш мислити, відчувати інакше. І починаєш думати: коли вже світ нарешті побачить і почує те, що відбувалося і відбувається вже багато років на Донбасі? Я переоцінив, переосмислив багато чого. Беру під опікою ще трьох дівчаток – жертв нацистських обстрілів»

Відповідь Лесі Нікітюк на слова Сергія Лазарєва про війну в Україні. Скріншот Instagram lesia_nikituk

На це українська телеведуча Леся Нікітюк відповіла, що він спілкувався лише з однією дівчинкою, а в неї зараз перебувають сотні біженців, які постраждали від російської влади та кажуть зовсім інше, після чого зірка запросила Лазарєва на зустріч до Києва для пошуку нацистів:

«Сергію, а от у мене 600 біженців із Донецької області інше кажуть! Може, зустрінемось обговоримо? Приїдь у Київ, будемо разом нацистів шукати! І є фото Насті? І контакти цього фонду із Донбасу?»

Така поведінка російського виконавця шокувала звичайних людей, Лесі Нікітюк стали надсилати повідомлення про те, як міг таке опублікувати Лазарєв, ось один із висловлювань підписниці телеведучої:

«Я не можу це читати. Як так можна. Я з Маріуполя і це страх. Росія вбила моє місто, моє життя. Як він таке може писати?

Реакція підписників Лесі Нікітюк на слова Лазарєва. Скріншот Instagram lesia_nikituk

Нагадаємо, що раніше українська блогерка Леся Нікітюк та український артист Степан Гіга представили нову версію пісні «Цей сон, цей сон».

Більше новин – на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

«Москва ніколи не завоює Україну» — письменник Стріляний назвав три головні причини, а також принизив Росію

Катя Осадча назвала зрадника «найвищої якості» і розповіла, чому Ані Лорак мовчить про війну