in

Антін Мухарський розповів, як росіянин у США передав ЗСУ 3 тис. доларів

Український актор та ведучий Антін Мухарський поділився цікавою нагодою. Він бачив, як росіянин дав 3 тисячі доларів на українську армію. Сталося це на концерті у США. Про цей курйозний випадок співак розповів у передачі «Зірковий шлях».

Чоловік прокремлівської артистки Сніжани Єгорової, яка підтримує Путіна, вирушив до штатів для збору грошей для ЗСУ. І на одному з таких концертнів поцікавилися, чи присутні тут «москалі»? Виявилося, що так. Ось як це згадує Мухарський:

«Чоловік у другій смузі підняв руку. Він знімав весь концерт. Я розповів йому, що москаль – це загарбник, окупант, сволота, кат… Є нормальні росіяни, хоч я в таких не вірю… Він все одно знімає. Ну, гадаю, агента прислали, провокатора, бо й таке траплялося. Потім, після четвертої-п’ятої пісні, він устав і кудись пішов. Все, думаю, зараз приведе з собою москалів, почнуться буцання, провокації тощо»

Скріншот програми «Зірковий шлях» з Антіном Мухарським

Але, на превеликий подив, трапилося несподіване – на аукціоні росіянин придбав плакат від благодійного фонду Сергія Притули за 3 тис. доларів:

«Раптом, я бачу, хтось активно торгується за той плакат і купує його за 2500 або за 3000 доларів. І потім з’ясовується, що цей той же москалик купив плакат, щоб підтримати ЗСУ», — повідомив актор.

Як пізніше з’ясувалося, цей росіянин має опозиційні погляди і раніше виступав на підтримку Бориса Нємцова — опозиціонера, якого, швидше за все, вбила російська влада.

Повне інтерв’ю Антіна Мухарського можна переглянути нижче:

Багатьом українцям сподобалася позиція Антіна Мухарського у цьому інтерв’ю:

  • З великою насолодою прослухала все інтерв’ю;
  • Справжній патріот своєї країни! Приклад для багатьох;
  • Кожне слово в ціль. Підтримую на 100% і дякую за ваш патріотизм.

Більше цікавих новин читайте у нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

«Місіс Крим-2022» стала полтавка з незвичайною зовнішністю: росіяни у нестямі від люті

Google у відповідь на запит «скільки років під*ру?» видає біографію Путіна