in

«Сказ на Росії розпочався»: Любов Успенська жорстоко побила 3 місяцне цуценя

30 травня співачка з Росії Любов Успенська вслід за Путіним відзначилася неадекватною поведінкою – вона побила собаку. Як повідомляють ЗМІ, росіянка спочатку намагалася наздогнати французького бульдога, який виявився 3-місячним цуценям через те, що той намагався вкусити її собаку — йоркширський тер’єр.

Успенської не вдалося наздогнати собаку, але артистка не зупинилася. Вона намагалася зайти у двір господині собаки і в той же час почала бити тварину рукояткою повідця.

Власником побитого собаки виявилась дизайнерка Ганна Кауфман, а правозахисником виступив Олександр Добровінський. Так, за словами останнього чотирилапому другові потрібна операція, а після цього можливий позов на Любов Успенську за моральну шкоду:

«Має бути операція собакі, яку побила Успенська, бо там пошкоджено око. Після цього вирішуватимемо які будуть вимоги до Успенської, бо там і честь і гідність, там жорстоке поводження з тваринами, там багато всяких речей. Собака за російським законодавством, побита і якій предстоїть ще операція, прирівнюється до активу, тому крім того, що це жорстоке поводження, це зовсім не моральний збитки. Це збитки, які завдано активу людини»

У мережу потрапили кадри як Успенська скандалить із господаркою собаки, відео можна подивитися нижче:

Далі юрист прокоментував поведінку знаменитості:

На жаль, деякі артисти досі живуть із думкою, що їм усе дозволено лише тому, що вони відомі.

Варто зазначити, що російська актриса народилася в Україні, але кар’єру збудувала в Росії, хоча вона має ще й американське громадянство. А ось про війну уродженка Києва воліє мовчати, як і деякі інші зірки.

Більше актуальних новин — на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

Rammstein на концерті в Цюріху взяли до рук прапор України

«Свобода — це те, що у вас не можна відібрати»- російська актриса вивісила на балконі прапор України