in

Rammstein на концерті в Цюріху взяли до рук прапор України

30 травня рок-гурт із Німеччини — Rammstein дав концерт у Цюріху. Під час виконання пісні Engel один із музикантів розгорнув український прапор.

За оцінками місцевого видання Tribune de Genève на концерті під час підняття українського прапора були присутні 47 тисяч людей. Швейцарський портал написав про цю подію так:

Вибухи на сцені іноді нагадували війну біля воріт Європи. Жовто-блакитний прапор здійнявся над натовпом на кілька миттєвостей, перш ніж він його «всмоктав» назад.

Rammstein на концерті в Цюріху підняли прапор України

Після того як гурт Rammstein виконав композицію Engel, артисти зробили невелике шоу, в якому спустилися в надувному човні і переміщалися на руках фанатів до іншої сцени. Саме в цей момент перформансу німецький музикант взяв прапор України у шанувальника та почав ним розмахувати. Український прапор захопив публіку, що можна почути на відео нижче:

Також фотографія цього моменту потрапила на офіційну сторінку німецького гурту у Facebook. А сам пост підписан словами з останньої пісні легендарних музикантів Armee der Tristen:

Рука об руку, більше ніколи не будемо самотніми.

Ця подія сподобалася і українцям, які залишили багато коментарів під постом:

Коментарі на офіційній сторінці Facebook групи Рамштайн
  • Спасибі хлопці, що обрали правильну сторону. Дякуємо з Донецька, Україна;
  • Дякуємо з Одеси;
  • Дякую з Києва.

Ми вже раніше повідомляли, що на свою підтримку Україні висловив і Пол Маккартні, який також виступав із українським прапором. А на Каннськом фестивалі Шерон Стоун оригінально висловила солідарність Україні – вона одягла костюм синьо-жовтого кольору.

Більше актуальних новин — на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

«Алло, як добре, що ти втекла…» — Аллу Пугачову матом послали з будівлі «Останкіно»

«Сказ на Росії розпочався»: Любов Успенська жорстоко побила 3 місяцне цуценя