in

«Зливав оперативну обстановку» — головному редактору «Цензора» Бутусову заборонено відвідувати передову

Журналісту Юрію Бутусову тепер заборонено відвідувати армійські частини на передовій — про це він заявив на своїй сторінці у Фейсбук.

Після однієї з публікацій головного редактора видання «Цензор.нет», в якій він показав результат роботи російської артилерії через річку Сіверський Донець, російський військовий кореспондент Кіт особисто подякував Бутусові «за об’єктивний контроль» та погрожував «провести коригування».

Це поклало край терпінню народного депутата Мар’яни Безуглої, яка зажадала від СБУ і особисто голови відомства Івана Баканова вжити заходів щодо скандального журналіста.

Якщо Служба безпеки України нічого не зробить щодо Юрія Бутусова, який постійно безкарно викладає тонни інформації про наших військових, позиції, оперативну обстановку, розхитує, дезорієнтує та підігрує Росії, вважатиму, ніяка поступова реформа вже не має сенсу — заявила Безугла.

Сам же журналіст вважає це помстою «за нотатки про відповідальність влади за підготовку до війни та загрозливу ситуацію на Донбасі».

Більше новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Ніде не чути» — Єфросиніна обговорила з Поляковою зникнення Винника після нападу Росії

«Ми з дочкою зобразили український прапор» — Йовович вийшла на червону доріжку у Каннах у вбранні українського бренду