in

Слідом за Зібровим: DZIDZIO змушений виправдовуватися за виступ двійника на «мажорному» весіллі під Луцьком

«Мегапопулярний» український артист Михайло Хома-DZIDZIO потрапив у скандал, подібний до того, через який нещодавно довелося виправдовуватися Павлу Зіброву. В інтернеті з’явилося відео, на якому DZIDZIO Нібито розважає гостей на весіллі.

Як виявилося, один із луцьких бізнесменів організував свято, учасниками якого стали двійники знаменитих артистів. Місцеві журналісти швидко поширили новину про те, як заробляють народні улюбленці під час війни, викликавши обурення серед підписників виконавців.

Ми вже розповідали про те, як Павло Зібров спростував цю новину у своїй соцмережі. Так само змушений був вчинити і Михайло Хома.

Прочитав про себе в інтернеті фейкову новину, що я нещодавно виступав на якомусь «мажорному» весіллі. У моїй голові не вкладається, як хтось може дозволити собі гуляння під час війни, коли наші хлопці та дівчата захищають Україну ціною власного життя. Виявляється, було таке весілля, де замовили двійника, котрий, паразитуючи на моїй творчості, підставив мене і змушує виправдовуватися в тому, чого я не робив. А деякі люди для хайпа підхоплюють яскраві заголовки новин, навіть не перевіряючи інформацію.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DZIDZIO (@dzidzio)

Також DZIDZIO наголосив, що після початку повномасштабної війни виступає виключно перед українськими військовослужбовцями.

Більше новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Окупанти злякалися дуже сильно» — Арестович розповів про успішну контратаку ЗСУ на Херсонщині

«Ніде не чути» — Єфросиніна обговорила з Поляковою зникнення Винника після нападу Росії