in ,

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ презентували пісню «24/02» — про день, який змінив життя назавжди

Популярний український гурт «Без обмежень» представив нову пісню про «судний» день, який розділив життя кожного українця на «до» та «після».

Символічна назва композиції «24/02» — трагічна дата, яка назавжди залишила слід у серцях та долях українців. Цього морозного лютневого ранку чорний чобіт окупанта ступив на територію нашої благодатної країни, вигнавши зі своїх будинків жінок та дітей, змусивши українських чоловіків взятися за зброю та боротися за кожен сантиметр рідної землі.

Сьогодні кожен ставить питання: а якби цього не було, якби ми могли повернути час у зворотному напрямку? Ці роздуми надихнули учасників творчого колективу на створення пісні «24/02».

Мені зателефонував наш друг Артем Григорян і поділився ідеєю відео – війна у зворотному порядку та жорстка відповідь наших хлопців на агресію орди як фінал цього відео. Його ідея мені дуже сподобалася, і я сказав, що в мене є пісня, яку я щойно написав. Сюжет відеороботи доробили вже разом та зробили цей кліп. Він про те, як наше життя змінилося за секунди. Ми знаємо, як було: «до» 24 лютого — у кожного з нас кипіло своє життя, з мріями, планами на майбутнє. І вже знаємо, яке воно «після»… Життя змінилося назавжди. Але, незважаючи ні на що, ми віримо у ЗСУ та знаємо, що після нашої Перемоги у нас буде міцна, вільна і справді незалежна держава — розповів лідер групи Сергій Танчинець

Зазначимо, що зараз колектив команди «Без обмежень» гастролює країнами Європи, збираючи кошти на потреби ЗСУ.

Нагадаємо, Ірина Білик також представила нову пісню — про тих, хто чекає на своїх коханих з фронту.

Більше новин — на нашому телеграм-каналі

Опублікував Андрій

На колінах на фоні вибухів — замовчуюча війну Крістіна Орбакайте провела ювілейний концерт

«Так, це було!» — після скандалу з Іриною Федишин Анастасія Приходько зізналася про свій ЛГБТ-досвід