in ,

«Як громадянин РФ, поділяю відповідальність за те, що відбувається» — Максим Галкін зізнався, що переказує гроші у фонди України

За кілька днів почнеться анонсований Максимом Галкіним його великий концертний тур Ізраїлем, проте артист уже повідомив, що переведе частину зароблених грошей на допомогу українським біженцям.

Гуморист зізнався, що зазвичай не розголошує подробиці своєї благодійної діяльності, однак у цьому випадку він вважає за потрібне рекламувати організації, які займаються допомогою постраждалим під час російсько-української війни.

Як і обіцяв, частину грошей, які я заробив на концертах в ізраїльському турі, я переведу біженцям з України, фондам, які допомагають біженцям. Це вже я зробив. Переказав кошти на кілька фондів. Вважаю допомогу біженцям з України своїм обов’язком як громадянина РФ, який поділяє відповідальність за те, що відбувається.

Про цю почесну місію артист повідомив, опублікувавши відео на своїй сторінці в Інстаграм. «Надаватиму фонди, яким я допомагаю. Один із таких @austrian.aid Якщо у вас з’явиться можливість та бажання – допоможіть біженцям з України через цей фонд» – написав Максим.

Шанувальники з України засипали сторінку артиста коментарями подяки:

  • Щиро дякуємо Вам 💙💛
  • Максиме, ви величезний молодець 👏 Дай Бог вам здоров’я та процвітання.
  • Молодець!! умниця 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 дай Бог щастя вам та вашій родині 🙏🏻
  • Підтримка вчинку справжнього громадянина Росії Максима Галкіна для мене особисто — критерій розуму та шляхетності!

Більше новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Пили воду з батарей та облизували шматок сала» — секс-символ Тарас Цимбалюк розповів, як виживали його родичі у Маріуполі

«Тримаємось!» — третього місяця війни Брежнєва перейшла українською мовою