in

Українська блогерка знялася в рекламі відомого бренду в зруйнованому будинку культури в Ірпені: вибухнув скандал

Український бренд Mon Blanche разом із блогершою Діаною Глостер вирішили створити «креативну» рекламу та потрапили у скандал. Так вони для своєї реклами вибрали будинок у Ірпіні. Це виявився зруйнований будинок культури.

Люди, які побачили рекламу, обурилися таким рішенням бренду та блогерші. Перші, хто висловив критику були власники сторінки в Instagram під назвою «Правда про SMM», які перепостили запис Діани Глостер. Зараз же пост блогерші вже видалено. Але лишився скріншот.

Скандальна реклама Mon Blanche та Глостер. Скріншот Instagram

А ось реакція власників облікового запису, який зробив репост. Вони вважають такий вчинок блогерським дном:

«Ви не бачили блогерського дна воєнного часу, якщо не бачили це. Як вам реклама у такому місці? Mon Blanche, вам така реклама окей? Чи не ганебно? Я б після цього нічого у вас не купила і близько».

Критика реклами в Ірпені

Також «блогерське дно» потрапило до Twitter. Акаунт під ім’ям «Дівчина з тату вугілля» хейтить такий вчинок Діани Глостер и написала:

…Я хочу, чтоб ці інстаблогери перестали існувати

Після такого скандалу бренд одягу Mon Blanche вирішив вибачитися, про що і написали у Instagram:

Бренд Mon Blanche щиро вибачається перед усіма, чиї почуття ми зачепили вчорашніми фото. Мета та ідея була зовсім іншою, але, на жаль, не вдалося правильно і тактовно донести її через фото. Наші дії не мали жодного комерційного характеру. Локація – це зруйнований будинок культури у Ірпені, як символ відродження української культури та мистецтва У ці важкі часи ми не хочемо розпалювати гнів і ненависть, тому прийміть наші щирі вибачення.

Вибачення бренду Mon Blanche за «креативну» рекламу

Бренд одягу визнав свою помилку, а ось Глостер, Яка позувала на тлі зруйнованої будівлі в жовтій сукні вирішила спочатку виправдатися словами про те, що це не реклама і тут нічого поганого немає. Далі блогерка сказала, що розуміє почуття українців, які її хейтять за такий вчинок, і вона зовсім не ображається, а бажає всім миру. Хоча через деякий час ці слова були вилучені.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

«Нехай будуть прокляті ті, хто вбиває український народ» — за ці слова Наргіз вигнали з країни до 2072 року

«Дуже зручно!» — Олена Мозгова підстриглася майже налисо і показала патріотичне тату з тризубом