in ,

«Я почну говорити і не зупинюся» — Пугачова пригрозила порушити мовчання у разі заведення справи на Галкіна

Знамените подружжя Алла Пугачова та Максим Галкін залишили Росію практично відразу після початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну.

Крім того, гуморист був одним із перших російських зірок, хто категорично і відкрито засудив дії влади та закликав припинити кровопролиття. Примадонна ж віддала перевагу тихо стояти за спиною чоловіка, підтримуючи його, проте ніде публічно свою позицію не озвучуючи.

Дружина мовчки спостерігала за санкціями проти її чоловіка — заявами телеканалів про припинення співпраці, видаленням реклами, внесенням до різних списків «ворогів та зрадників». Проте, всякому терпінню приходить кінець. У світлі розмов про можливе відкриття на Максима Галкіна кримінальної справи Алла Борисівна погрожувала порушити мовчання.

Про це заявив її близький друг, російський галерист та публіцист, арт-менеджер Марат Гельман.

Вона розуміє вагу свого голосу. Вона говорить, може стримано, але говорить про те, що це божевілля. Але те, що я почув, якщо на Максима порушать кримінальну справу, то «я почну говорити і тоді не зупинюся — озвучив Гельман позицію Примадонни в ефірі ток-шоу «І гримнув Грем»

Близький до Пугачової Гельман також зазначив, що Пугачова, за своєю суттю, не громадський діяч: «вона швидше хвилюється за українців, ніж намагається боротися з російською владою».

Раніше ми повідомляли про реакції Алли Пугачової на чутки про їхнє розлучення з Максимом Галкіним.

Більше новин на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

«Це фашизм. РФ варварськи напала на Україну, а світ стоїть осторонь» — Борис Гребєнщиков перевів ЗСУ 12 млн. євро

Фоззі з ТНМК пояснив, чому смерть Путіна не припинить війну