in ,

«Мій герой має бути з автоматом» — Тіна Кароль розповіла про чоловіка своєї мрії на моно-концерті в Лондоні

Популярна українська співачка Тіна Кароль продовжує благодійний тур містами Європи, збираючи гроші для ЗСУ.

Днями артистка виступила на оригінальному соло-концерті у столиці Великобританії. Кароль вийшла на сцену в гарній атласній сукні та заговорила про українських захисників. За її словами, наші воїни сьогодні найбажаніші чоловіки, і вона бачить поруч із собою саме такого супутника.

Ви знаєте, я довго думала, який би мені зараз сподобався чоловік. Якщо раніше можна було придивлятися до світського лева, то сьогодні мій герой має бути: з автоматом, неголений, немитий. Ось такий підходить. Сьогодні наші захисники — найбажаніші чоловіки для шлюбу.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Тина Кароль (@tina_karol)

Кароль ще раз наголосила, що наша країна єдина у своїй боротьбі. «Ми переможемо тому, що у наших серцях є надія та любов, ми на своїй землі, ми хочемо зберегти нашу націю, мову. Ми — вільні люди, які ніколи не були і не будемо під чиїмось гнітом» — сказала співачка

Під час візиту до Лондона співачка також зустрілася з послом України у Великій Британії Вадимом Пристайком та взяла участь у Марші матерів, який проходив під девізом Save children of Ukraine.

Більше новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

56-річний Віктор Павлік залишив Україну: його помітили в Німечинні

«Це фашизм. РФ варварськи напала на Україну, а світ стоїть осторонь» — Борис Гребєнщиков перевів ЗСУ 12 млн. євро