in ,

«Це фашизм. РФ варварськи напала на Україну, а світ стоїть осторонь» — Борис Гребєнщиков перевів ЗСУ 12 млн. євро

Лідер групи «Акваріум» Борис Гребєнщиков активно виступає проти нападу Росії на Україну та є прикладом допомоги українській армії з боку знаменитостей.

Днями стало відомо про те, що музикант переказав на рахунок ЗСУ 12 мільйонів євро, який він зібрав на концерті в Німеччині.

Я грав у Берліні біля Бранденбурзьких воріт, захід зібрав 12 млн. євро. Це також пішло на допомогу Україні. Росія варварськи, жахливо, непристойно напала на Україну. Одна держава у центрі Європи напала на іншу. Весь світ мовчить і стоїть осторонь, нервово палить, бо не знає, що робити. Мені здається непристойним, що одна країна знищує іншу, а весь світ мовчить. Новини про Україну зараз перебувають на 20-му місці у газеті, на 15-му. Це не добре. Мені це не подобається.

Артист висловив упевненість, що ні НАТО, ні будь-хто інший не загрожував Росії. Виправдання кремлівської влади своїх кривавих дій в Україні захистом свого населення Гребінників назвав «нісенітницею», а людей, які його підтримують, психічно хворими.

Музикант з гордістю відзначив, що з початку повномасштабної війни він не посварився з жодним зі своїх друзів «тому що серед них немає фашистів».

Більше новин на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Мій герой має бути з автоматом» — Тіна Кароль розповіла про чоловіка своєї мрії на моно-концерті в Лондоні

«Я почну говорити і не зупинюся» — Пугачова пригрозила порушити мовчання у разі заведення справи на Галкіна