in

56-річний Віктор Павлік залишив Україну: його помітили в Німечинні

Український співак Віктор Павлік перетнув кордон України, хоча йому зараз 56 років. Як це сталося, пояснила дружина артиста Катерина Репяхова.

Спочатку з’явилися фотографії в Instagram профілі дружини українського артиста, де можна було помітити, як пара після довгої розлуки гуляє разом із сином в Ганновером, Німеччині.

На що підписники Катерини Репяховий миттєво відреагували і почали запитувати, як Віктор Павлік, якому 56 років зміг опинитися у Німеччині, адже зараз українським чоловікам у віці 18-60 років виїзд із країни заборонено через війну проти Росії. Концертний директор, а саме така професія дружини Віктора Павлика відповіла:

У нього завтра концерт у Берліні

Відповідь на запитання, чому Віктор Павлик залишив Україну. Скріншот Instagram

Раніше Віктор Павлік допомагав в Україні, де давав концерти для внутрішніх біженців, волонтерерів та ЗСУ.

Віктор Павлік допомагає українцям. Скріншот Instagram

Відомо, що подібні спеціальні пропуски отримували раніше та переможці Євробачення 2022 Kalush Orchestra для благодійного туру країнами Європи перед участю у конкурсі, та українські футболісти, які провели кілька матчів для збору гуманітарної допомоги.

Ми вже розповідали як Катерина Репяхова рятувала себе та свою дитину під час виїзду з України раніше. Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

«Я схожа на мільйонера?» — Ровинську обурило пропозицію передати ЗСУ свої авто, що залишилися в Україні після її переїзду до США

«Мій герой має бути з автоматом» — Тіна Кароль розповіла про чоловіка своєї мрії на моно-концерті в Лондоні