in ,

«Втратив контакт із людьми» — Олівер Стоун заявив, що президент РФ перехворів на рак і зараз ізольований

Американський режисер Олівер Стоун, який у 2017-му році зняв чотирисерійний фільм «Інтерв’ю з Путіним», має репутацію одного з найбільш наближених до російського диктатора журналістів.

У підкасті журналіста Лекса Фрідмана він зробив заяву щодо стану здоров’я кремлівського лідера та назвав ймовірні причини вторгнення в Україну. Режисер зазначив, що Путін не був добре поінформований з боку росіян, які мешкають в Україні, і тому неправильно оцінив ситуацію.

Я не можу вам впевнено відповісти. Тому що, по-перше, ми не знаємо, що йому сказали, чи давала розвідка справді йому правдиві оцінки. Можливо, він не був добре поінформований про рівень співпраці з боку росіян, які живуть в Україні. Це могло бути одним із факторів того, що він некоректно оцінив наслідки. І пам’ятайте, що у Путіна був рак, і я думаю, він переміг його, але ще він був ізольований під час коронавірусу. Можливо, він був позбавлений нормальної діяльності, втратив контакт із людьми.

Раніше ми писали про запах, який походить від Путіна за спогадами радника Білого дому Фіони Хілл.

Більше новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Він, звертається, звичайно» — Камалія зізналася, що Зеленський дзвонить до її чоловіка і роз’яснила ситуацію з винищувачами

Група з Кенії вразила мережу піснею про червону калину українською мовою: а наші аборигени кажуть «яка різниця»!