in

MELOVIN розкритикував Ірину Федишин після її слів про ЛГБТ, а також повідомив про її гріхи

Кілька днів тому співачка Ірина Федишин потрапила у скандал через свої висловлювання про ЛГБТ-спільноті, яку вона назвала «важким гріхом» Ось що вона сказала:

«Для мене це великий гріх, але я цих людей не засуджую. Тому що це їхнє життя, і вони самі його руйнують. Якщо вам так подобається – ми всі відповідатимемо перед Богом… Будь ласка, вам подобається себе руйнувати – руйнуйте.»

В ефірі шоу «Слава+» MELOVIN назвав артистку зі Львова гомофобкою і заявив, що вона просто «прикривається релігією». Далі артист повідомив, що Федишин не «духовна людина» і розповів про гріхи співачки:

«Якщо вникати в Федишин, нарити гріхів можна дуже багато – неоплачені оренди залів після концертів, виступи за опозиційну партію 2018 року. Але я не хочу падати до її рівня, і розповідати комусь про його гріхи».

Скріншот із програми «Слава+»

Далі MELOVIN різко продовжив критику Федишин:

«Дуже багато прикривається моментом, що вона має право, це її думка. Нікому не потрібна думка, бл*ть, Федишин. Кому потрібна ця твоя думка? Ти публічна людина, ти маєш знати, як на твої слова реагуватимуть інші люди, твої шанувальники, які теж можуть бути серед ЛГБТ-спільноти. Ти кажеш, що не хочеш нікого ображати, за кохання, за чистоту, за антигріховність…Ну дура дурою»

Потім український співак прирівняв Ірину Федишин до росіян:

«Є такі люди як, наприклад, московити. Ти їм толкмач, толкмач, А нічого не поясниш. Тож нехай Ірина піде до свого батюшки до церкви, поспілкується з ними, трошки ладану вип’є. Гомофобія у вільній та демократичній країні місця немає. Ми не в Московії, Ірина Федишин»

Бочаров вважає, що гомофобні настрої в Україні, це політика Росії:

«У них одразу була політика, спрямована на пряму гомофобію, трансфобію. Їх цькували, їх виловлювали, їм паради проводити не можна, бо ти будеш покараний, тебе відвезуть до ізолятора. Сама Росія дуже гомофобна. І навіть рашисти це знають.

Повне інтерв’ю MELOVINа можна подивитися нижче:

Багатьом сподобалася позиція українця, про це свідчать коментарі під відео:

  • Меловін-просто топ, жорстко, але справедливо, дякую за щирість, відкритість, талановитий артист і гарна людина.
  • Завжди поважала цього артиста за його відкриту сміливу позицію і за його проступки!
  • Справжній, щирий, сучасний, сміливий, талановитий українець!

Крім MELOVINа розкритикували Ірину Федишин і інші українські артистка кілька днів тому співачка потрапила ще до одного скандал, коли перевіряла каски для української армії

Більше новин – на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

«Через розбіжності щодо України?» — Пугачова прокоментувала інформацію про розлучення з Галкіним

«Буду з нетерпінням чекати на зустріч»: Максим Галкін перервав своє мовчання та показав, як його змінила війна