in

«Буду з нетерпінням чекати на зустріч»: Максим Галкін перервав своє мовчання та показав, як його змінила війна

Російський гуморист Максим Галкін виклав нове відео на своїй сторінці у Instagram. Там він повідомив про нові концерти в Ізраїлі. Ось що сказав відомий пародист:

«За два тижні починається мій великий тур Ізраїлем. Вже багато днів немає квитків у касі, а бажаючі прийти – на мій концерт лишаються. Весь цей час ми шукали можливості. Ми знайшли єдину вільну залу, тому я з радістю оголошую — ще один, 16-й заключний концерт відбудеться в місті Ашдод. Ласкаво просимо! Буду з нетерпінням чекати на зустріч»

Як бачимо, у чоловіка Алли Пугачової все налагоджується. Але користувачі помітили різку зміну зовнішності гумористу, а саме сиву щетину на обличчі.

Багато хто вважає, що така метаморфоза сталася через позицію артиста стосовно Кремлівської влади. Нагадаємо, що Максим Галкін розкритикував російську владу через вторгнення до України. Після чого шоумена звільнили з передачі «Сьогодні ввечері», яка виходила одному з головних каналів країни. Його швидко замінили на лояльного до Путіна Миколи Цискарідзе.

Також відомо, що артистові раніше погрожувала ФСБ. Незважаючи на це, дружина Галкіна Алла Пугачова нещодавно заявила, що планує повернутися до Росії першого вересня, тому що їхнім дітям Гаррі та Лізі потрібно буде йти до школи.

Більше актуальних новин читайте у нашому телеграм каналі.

Опублікував Admin

MELOVIN розкритикував Ірину Федишин після її слів про ЛГБТ, а також повідомив про її гріхи

Вікторію Боню у чоловічому образі та з гаслом про війну вигнали з червоної доріжки у Каннах