in

Оголена жінка вибігла на червону доріжку в Каннах на підтримку України та закричала: «Припиніть нас ґвалтувати»

Каннський кінофестиваль продовжується і щороку викликає дискусії, якщо не прямі суперечки. Одні з них відбуваються у фестивальних кінотеатрах, але, мабуть, найсильніші насамперед на червоній доріжці. Знаменитості можуть шокувати своїми вбраннями, але іноді серед стилізованих моделей та акторок зустрічаються ті, хто використовує увагу всього світу для протесту у важливій справі.

Так було і на прем’єрі нового фільму, в якому головні ролі виконали Ідріс Ельба та Тільда ​​Суінтон. Повністю оголена активістка з’явилася на червоній доріжці перед прем’єрою фільму Джорджа Міллера «Три тисячі років туги».

На її тілі було намальовано український прапор зі словами «Припиніть нас ґвалтувати». Навколо нижньої частини тіла були сліди червоної фарби.

Жінка протестує у Каннах

Жінка, яка вийшла на червону доріжку, є учасницею французького гурту SCUM. За повідомленнями гостей фестивалю, жінка прорвалася через потужну групу охоронців, пройшла ворота безпеки та пробігла серед зірок, позуючи фотожурналістам.

Через кілька секунд навколо жінки з’явилися охоронці, які вивели активістку, що все ще кричала, з червоної доріжки. Це було досить драматично, ви можете переглянути відео нижче:

Французька група вже опублікувала заяву з цього приводу:

«Жінки – перші жертви війни, яку ведуть чоловіки і проти чоловіків. Нагадуємо, що підлість війни та згвалтування на війні, що є частиною плану Росії щодо знищення українського народу, є злочином проти людства. Згвалтування жінок може бути способом солдатів принизити свого ворога».

Жінка протестує у Каннах

Далі у тексті пішла критика Європи та всього світу: «Нагадуємо, що відсутність реакції Європи та решти світу на звірства цієї війни та насильство російських солдатів є формою підтримки. Жодна жінка не повинна продаватися, жодна жінка не повинна бути зґвалтована, жоден чоловік не має права використовувати наші тіла».

Нагадаємо, що на відкриття фестивалю було запрошено президента України Володимира Зеленського, який виступив перед гостями з відеозв’язку.

Більше новин – на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

«Ватніки, на х…й з України-матінки» — гурт «The КУМ» висміяв життя в РФ в антивоєнній пісні за мотивами хіта «Сектор газу»

«Не треба мені писати, щоб я їхала до москалів» — українська співачка Ірина Федишин покинула Україну