in

«Не треба мені писати, щоб я їхала до москалів» — українська співачка Ірина Федишин покинула Україну

Ім’я відомої української співачки Ірини Федишин останнім часом стало символом скандалу.

Останньою неприємною нагодою, пов’язаною з артисткою, стало її інтерв’ю, в якому вона засудила представників ЛГБТ-спільноти, зазначивши, що «вони руйнують своє життя». Така заява представниці сучасного українського шоу-бізнесу викликало шквал критики з боку її колег-артистів.

Відразу після цього на сторінці співачки в Інстаграм з’явилася публікація із виправданнями Ірини та повідомленням про те, що вона залишила територію України. Федишин наголосила, що зробила це вперше з початку повномасштабної війни.

Я співаю про кохання, вишиванку, Україну. (…) Єдності нам, миру, перемоги. Не треба мені писати, щоб я їхала до москалів, бо саме там пресують ЛГБТ… Я сьогодні вперше з початку війни перетнула кордон України і сама побачила та відчула, як поляки ставляться до українців. Польща, ми дякуємо вам за все — Написала зірка в соцмережі

Зазначимо, що, незважаючи на всі спроби виправдатись, шанувальники Ірини Федишин буквально завалили її сторінку коментарями з висловлюваннями розчарування вчорашнім кумиром:

  • Сором. Справжній гріх — дискримінувати інших.
  • Буває наступає такий момент, коли краще вже не відкривати рота зайвий раз.
  • Яке дике невігластво!!!🤮🤮🤮 Іспанській сором.
  • Дуже зручно релігією виправдовувати неграмотність.
  • Позорисько 😡
  • Російські окупанти і «руzzкій мір» теж прикриваються Богом і Біблією)) Теж кажуть, що не ненавидять, а просто спасають нас от бездуховності, та несуть нам традиційні цінності.
  • Ви вже Ірино подякували Польщі 🤬

Більше новин на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Оголена жінка вибігла на червону доріжку в Каннах на підтримку України та закричала: «Припиніть нас ґвалтувати»

«Х…й війні!» На концерті в Санкт-Петербурзі публіка скандувала антивоєнне гасло. Відео