in ,

«Він просто ганьба» — Білик вважає, що екс-чоловік підставив її, оголосивши концерт у Москві

Нещодавно Ірина Білик співала дифірамби своєму колишньому чоловікові Аслану Ахмадову, розповідаючи про те, як він, ризикуючи життям виступав проти воєнних дій Росії.

Не минуло й тижня, як Ахмадов, як ні в чому не бувало, видалив усі антивоєнні публікації зі своїх соцмереж та анонсував свій сольний концерт у Москві на кінець травня цього року.

В інтерв’ю журналістам програми «Ранок з Україною» артистка спробувала знайти пояснення про таку кардинальну зміну позиції батька її дитини.

Коли почалася війна, він дуже мене підтримав і переживав за сина, за те, як ми почуваємось… Коли він виїхав із Баку до Москви, я вже зі ЗМІ дізналася, що він десь там анонсує концерт. У нього дуже хворіє тато. Викликали вже священика, тато вмирає. Може, потрібні були гроші. Але навіщо це було робити? Гроші цей концерт не принесе, які пісні Ганни Герман, які майже ніхто не слухає. Він просто таку тінь кинув на мене. У нас спільна дитина. Але це ганьба. Він просто ганьба. Він нічого мені не сказав, не попередив. Я б сказала: «Не треба цього робити. Позич у кого ці кошти, але не роби таку тінь на мене і на нашу сім’ю з маленьким сином.

Також під час розмови Білик зазначила, що зараз регулярно спілкується із Дімою Коляденком. За її словами, продюсер виявився «великим патріотом» — пише пісні та знімає кліпи на військову тему.

Більше новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Земфіра записала антивоєнну пісню з моторошною назвою «М’ясо»

«Від неї не було жодних заяв» — Лепс, що підтримував війну, несподівано заступився за Пугачову