in ,

Чоловік Камалії, який подарував ЗСУ два винищувачі потрапив у скандал за участю політиків та волонтерів

Чоловік української співачки Камалії пакистанський мільярдер Мохаммад Захур викликав небувалий ажіотаж повідомленням про придбання двох винищувачів для ЗСУ.

Про те, що її чоловік разом із друзями подарували бойові літаки українським бійцям, артистка розповіла в ефірі програми «Ранок з Україною». «Захур дав мені зелене світло, це розповісти. Тому що вони ці питання приховували. Два літаки-винищувачі вони дали Україні та допомагають Україні, але не розголошують» — повідомила Камалія.

На тлі тривалих переговорів про передачу нашій країні літаків урядами Польщі, Словаччини та інших держав багато хто вважає заяву співачки звичайним піаром. Можливо, саме тому неповороткі чиновники почали тролити Мохаммада у соцмережах:

Фото-колаж: «Сьогодні»

Проте фахівці стверджують, що провернути такий правочин приватній особі набагато легше, ніж державним структурам і допускають таку можливість. На їхню думку, бізнесмен швидше за все купив винищувачі російського виробництва Су або МіГ, оскільки пакистанський бізнес має зв’язки саме з тими посередниками, які продають радянсько-російські винищувачі. Ціна таких бойових машин коливається у діапазоні 10-15 мільйонів доларів за екземпляр.

Винищувач Су-27 радянсько-російського виробництва

Час покаже, хто говорить правду, і буде цікаво подивитися за реакцією чиновників, якщо виявиться, що передача літаків все-таки відбулася. І якщо зараз ці машини захищають небо над нашими головами, скажемо благородній людині величезне дякую від усього українського народу.

Більше новин на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Отримувати від країни шалені гроші, а потім плюнути з-за кордону» — путіністка Бабкіна накинулася на Пугачову

Земфіра записала антивоєнну пісню з моторошною назвою «М’ясо»