in

Як війна в Україні впливає на російські зірки? Звєрєв закрив свої салони, а Кіркоров продає свій одяг

Росія напала на Україну та вбиває її мирних жителів, а в цей час зірки країни агресора плачуть від того, що не можуть заробити свої мільйони. Так багатьом співакам скасовують або відкладають концерти, відомі бренди відмовляються з ними співпрацювати.

Знаменитості, які звикли жити на широку ногу зараз шоковані тим, що відбувається, звичайно не в Україні, а в їхньому бізнесі. Нижче ви дізнаєтесь, як війна вплинула на деяких російських зірок.

Філіп Кіркоров

Нещодавно один із найвідоміших російських співаків Філіп Кіркоров відсвяткував своє 55-річчя. Він затіяв велику вечірку в Кремлі на 500 людей, кожен із яких отримав іменне запрошення-медальйон на суму 50 тис. рублів (23 тис. гривень).

Під час свого шоу змінив близько 20 нарядів. За оцінками експертів, загальна вартість цього одягу становить близько 400 млн рублів (185 млн гривень). Ще співак влаштував показ мод, на якому було презентовано брендовий плащ, який коштує 540 тис. євро (17 млн. гривень).

Кіркоров та його одяг

І ось, після такого марнотратства неголосний «король російської естради» почав економити. Спочатку пішли звільнення, так Кіркоров повідомив на одному зі своїх концертів, що вирішив заощаджувати:

Час диктує економію. Я скоротив величезну команду, залишилося всього чотири людини – справжні однодумці.

Оскільки частина концертів була скасована, співак вирішив заробляти на продажу власних речей. У мережі з’являються речі з власного гардеробу російського артиста. Ціни на різні футболки, піджаки, свитри становлять більше в кілька разів, ніж зарплата середнього росіянина — 25-150 тис. рублів.

Сергій Звєрєв

Зірка у шоці від цін за оренду в Москві

Затягнув свої пояси та шоумен Сергій Звєрєв. Епатажна російська зірка вирішила закрити свої салони в Москві через високу вартість оренди. Ось його слова:

«У Москві дуже дорога оренда. Це просто неможливо! Зараз скільки я знаю своїх колег, у всіх така ситуація, не тільки в мене. Багато дизайнерів закрили ательє і вдома намагаються шити. Я дивлячись на них, розумію, що зараз відкривати нічого не треба. Та й більшість моїх клієнтів з’їхали за кордон. А тим, що залишилися, зараз ні до цього. Живу на заощадження і чекаю, коли все налагодиться.

Ольга Бузова

До Ольги Бузової приходить розуміння, що могла купити квартиру, а тепер готова працювати офіціанткою

З величезними витратами зіткнулася і одна з найпопулярніших блогерів Росії — Ольга Бузова. На літо співачка запланувала величезне шоу в московському сіті холі «Крокус».

Цей концерт мав відбутися кілька разів, але весь час відложувався через коронавірус. Що цікаво, Ольга Бузова орендує приміщення для всіх декорацій, які мали бути використані на шоу. Їй це коштує 300 тис. рублів (136 тис. гривень). За словами співачки, вона могла купити вже квартиру за ці гроші:

Та на ці гроші я могла б купити квартиру в Підмосков’ї

Співачка вже зараз задумалася про роботу офіціанткою: «Бідність – це те, чого я в жодному разі не хочу допустити у своєму житті. Я завжди працюватиму. І піду, якщо треба офіціанткою, для мене це не проблема».

Яна Рудковська

Яна Рудковська почала шукати товари за акціями

Одна з найсильніших любителів режиму Путіна Яна Рудковська й надалі живе на широку ногу у своїх соцмережах, показуючи там фото червоної риби, французьке шампанське та дорогі перельоти приватним літаком. Однак не все так радісно у реальному житті. Нещодавно дружину відомого фігуриста Євгена Плющенка помітили у будівельному магазині біля стелажів з дешевими меблями економ класу та цінниками зі знижками.

У мережі прямо так і порушили питання Яні Рудковській: «Запахло бідністю?». На що та відповіла: «Запахло тупістю! А де ще купувати вішалки та будматеріали для дому?» не приховуючи того факту, що купувала собі товари у будмагазині.

Більше актуальних новин — на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

Порноактриса з Росії назвала Крим українським, а військових РФ – убивцями та мародерами

«Майже 3 місяці не приводила себе до ладу.»: Лобода оголосила про відновлення роботи в студії