in

«Майже 3 місяці не приводила себе до ладу.»: Лобода оголосила про відновлення роботи в студії

Позиція Світлани Лободи з приводу російського вторгнення викликала багато запитань у її співвітчизників, поки вона не визначилася і не назвала війну війною.

Після початку повномасштабного вторгнення артистка покинула Росію, але на батьківщину не повернулася, чим викликала нову хвилю чуток, пов’язаних із можливою зміною українського громадянства. Не витримавши лавини хейту, співачка зі сльозами на очах показала, що не позбавлялася українського паспорта та активно займається волонтерством у Західній Європі.

Лише після цього критики нарешті залишили заслужену артистку України у спокої, і її ім’я зникло з перших сторінок видань про шоу-бізнес. Зважаючи на все, за цей час співачка зуміла взяти себе в руки. Співачка привела себе до ладу і вирушила на студію. Ймовірно, щоби записати нову пісню.

Про це вона заявила на своєму телеграм-каналі. «Майже 3 місяці не приводила себе до ладу. Сьогодні настав новий день і я вперше їду на студію» — написала Світлана Лобода.

Співачка кілька тижнів займалася лише громадською діяльністю, але тепер вона знову вирішила записувати музику. Лобода опублікувала в соцмережі своє селфі з акуратною зачіскою та косметикою, і вона розповіла, що почала «новий день» після перерви.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Як війна в Україні впливає на російські зірки? Звєрєв закрив свої салони, а Кіркоров продає свій одяг

Андрій Бедняков визначив три причини, через які росіяни так несамовито ненавидять Маріуполь