in

Кондратюк розповів чи спілкується з колишніми колегами Сосєдовим, Йолкою, Серьогой

Український продюсер Ігор Кондратюк, який зараз займається допомогою ЗСУ, перебуваючи у Львові, продовжує розповідати про свої взаємини із колишніми колегами з шоу «Х-фактор».

Раніше він уже висловився про дружину екс-нардепа Віктора Медведчука Оксану Марченко, заявивши, що мав підтримувати з нею на сцені видимість дружніх стосунків, оскільки це було частиною шоу. В інтерв’ю каналу «Еспресо» він згадав і про інших учасників зйомок програми «Х-Фактор».

Журналісти каналу поцікавилися, чи хтось із представників російського шоу-бізнесу Кондратюку дзвонив, починаючи з дня повномасштабного вторгнення. Зокрема, згадали імена Сосєдова, Йолки, Серьоги.

За словами шоумена, ніхто з колишніх колег йому не дзвонив.

Ні, не дзвонили. Вони знають мою позицію і знають, що я можу сказати в телефонній розмові прямо і без натяків, і відповідно їм немає сенсу дзвонити… Думаю, вони вважають, що ця історія від них не залежить… Ну ось чухав чому їхній Крим, не знаю, на фіг він їм потрібен, адже вони й так у ньому почувалися великими господарями. Росіян туди тягло – до Севастополя. Там взагалі порохова бочка україноненависників.

Раніше ми писали про те, як Ігор Кодратюк прирівняв мовчання Регіни Тодоренко до підношення набоїв окупантам.

Опублікував Admin

Настя Каменських нарешті розповіла, як вони з Потапом опинилися в Іспанії за кілька днів до війни

Пугачова повідомила, коли повернеться до Росії, Галкін промовчав