in ,

«На щастя вони помилилися» — засновник каналу «1+1» назвав дві якості Зеленського, які недооцінили у Кремі

Засновник каналу «1+1» російський та український режисер Олександр Роднянський розповів про свої враження під час співпраці із Володимиром Зеленським.

Інтерв’ю з продюсером вийшло в ефірі YouTube-каналу ВBC News Україна. Серед іншого, журналістка запитала у медіа-менеджера про якості майбутнього президента України, які переконали Роднянського взяти на шоу актора-початківця.

Цю домашню роботу не зробили в Кремлі, на щастя, і вони помилилися, бо вони його недооцінили – а він мужня людина. Дві якості цієї людини зробили такою, якою вона є, обидві ці якості несподівані для багатьох політичних лідерів. Не лише для Путіна – це взагалі неможливо уявити. Насамперед це його емпатія. Він справді емоційно реагує, він співчуває людям. А по-друге, те, що я вже говорив, – це мужність лідера, людини, яка може надихати та підтримувати загальний настрій у народі.

Олександр Юхимович висловив упевненість, що саме ці якості Верховного головнокомандувача неминуче призведуть РФ до поразки у війні, яку вона розв’язала проти нашої країни.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Арестович озвучив поетапний план підготовки населення РФ до капітуляції. Перший пункт реалізували у Скабеєвої

«Україна перемагає» — що пишуть західні видання щодо ситуації на фронті