in

«Кадишева проти Бабкіної» — в Росії заговорили про створення свого Євробачення

Чоловік «путіністки» Валерії, російський продюсер Йосип Пригожин заявив про бажання створити в РФ своє Євробачення.

У відповідь на виключення представників Росії зі списку конкурсантів Євробачення-2022 через напад російської армії на Україну та запровадження масових санкцій проти країни-агресора Пригожин запропонував заснувати свій аналог конкурсу.

Музика має об’єднувати людей та робити їх ближче, а сьогодні це стало приводом для розбирань. Євробачення вже нагадує гей-парад, дивитися на нього стало нецікаво. Я готовий зробити свій конкурс «Євробачення», маю багато досвіду — заявив артист

Йосип Пригожин та його дружина Валерія

Так Пригожин нагадав, що 1995 року він організував російську музичну премію «Золотий грамофон». Проте, потрібно уточнити, хто саме змагатиметься у новому конкурсі, адже через санкції навряд чи хтось із закордонних виконавців візьме у ньому участь.

Нагадаємо, нещодавно УЄФА заявила про виключення всіх російських футбольних команд, які проходитимуть під егідою федерації у 2022-2023 роках.

Більше новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

«Згинь, Путін, ми єдині» — Джоан Роулінг привітала Україну з перемогою

«Наказали до кожного підвалу закидати гранату. Ми увійшли — а там чотири дитини сидять…» — окупант розповів про захоплення українського села