in ,

«Ми зустрінемо тебе як слід» — Тіна Кароль звернулася до Лепса, який узяв у руки зброю на Донбасі

Путініст Григорій Лепс, який підтримує напад РФ на Україну у складі групи артистів, приїхав на схід України розважати поранених убивць і ґвалтівників із російської армії.

Співак заздалегідь анонсував свою поїздку на Донбас, пообіцявши бойовикам підтримати їх піснями та роздачею грошей. Проте, мабуть, за звичкою, прийнявши зайвого перед виступом, 59-річний музикант схопився за зброю.

Відео того, як він розважається, стріляючи з різних видів бойової зброї, Лепс виклав на сторінці забороненої Росії соцмережі Інстаграм. «Поїдемо, постріляємо» — підписав публікацію новоспечений солдат.

Українська співачка Тіна Кароль, якій Лепс свого часу пропонував стати її продюсером, не втрималася від коментарів із цього приводу.

Нутро тварини. Все було ясно ще тоді, коли я сказала тобі «ні». Заїжджай глибше, ми зустрінемо тебе як слід. Ти будеш їжею для хробаків, ми зневажаємо «короля» — написала вона в Інстаграм-сторіс

Скріншот — Інстаграм Тіни Кароль

Нагадаємо, 11 травня Лепс виступив на концерті, присвяченому так званому «Дню республіки» у Донецьку, який тимчасово перебуває під контролем угруповання «ДНР».

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Злата Огневич розповіла про підлість росіян на Євробаченні

«Знятий у Бучі, Ірпіні, Гостомелі та Бородянці Переможці»: Євробачення 2022 року Kalush Orchestra презентували відеокліп на пісню «Стефанія»