in

«Тебе заберуть і посадять» — Ірина Білик розповіла про колишнього чоловіка, який залишив РФ через слова про війну

Українська співачка Ірина Білик, яка повідомила нещодавно, що винесли окупанти з її будинку під Києвом, повідомила, як її екс-чоловік був змушений покинути РФ.

Нагадаємо, з 2015 року артистка була одружена з російським кліпмейкером азербайджанського походження Асланом Ахмадовим. У шлюбі у них народився син Табріз. Після розлучення у квітні минулого року Аслан залишився жити та працювати в Москві, був членом Спілки фотохудожників Росії.

Ірина з чоловіком Асланом та сином Табрізом

Першого ж дня повномасштабного вторгнення російських військ в Україну Ірина написала колишньому чоловікові про те, що вони з шестирічним Табрізом залишають будинок під Києвом, оскільки тут їхньому життю загрожує небезпека. На той час у самій Росії мало кому було відомо про події в Україні і Білик зрозуміла, що Ахмадов не усвідомив усю серйозність того, що відбувається.

Коли зрозумів, що відбувається, почав писати в інтернеті, що до мого дому зайшли рашисти, що в Україні вбивають. Але йому зателефонували друзі і сказали: «Аслане, якщо не припиниш це писати, тебе заберуть і посадять». І він поїхав до Азербайджану. На щастя, він має азербайджанський паспорт. Думаю, він до нас приїде, — розповіла артистка в ефірі програми «Ранок з Україною».

Раніше Ірина Білик розповіла про те, як Філіп Кіркоров відреагував на її лист із проханням про допомогу.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Російська актриса Ахеджакова заявила, що хоче повернутися до України після її перемоги

Українські солдати зробили Даші Астаф’євій приємну несподіванку