in ,

«Плакала, дізнавшись, що він воює» — Ірина Білик про свого колишнього чоловіка Дікусара

Народна артистка України Ірина Білик дала інтерв’ю у телепередачі «Зірковий шлях». Там вона розповіла про реакцію на вступ до ЗСУ Дмитра Дікусара, про те, як її будинок використовувала російська армія як свій штаб і що у сусідів украли окупанти.

Так співачка повідомила, що коли дізналася про Дікусара, який записався до ЗСУ, вона розплакалася. Наступним її кроком був дзвінок до мами Дмитра. Після цього вони постійно спілкуються та підтримують один одного.

Я Діму знаю дуже близько, але я відразу плакала. Подумала: «Господи, як він з автоматом буде?»

Скріншот інтерв’ю Ірини Білик у передачі «Зірковий шлях»

Також Білик каже, що вона змінила світогляд після нападу Росії на територію України, особливо позитивно ставиться до волонтерів та армії. Ще додала, що змінила свою думку про українських артистів:

Я з найкращого боку подивилася на своїх колег. Коли дізналася, що Діма Дікусар, Тарас Тополя, такі тендітні, душевні хлопці, пішли до ЗСУ.

Повне відео інтерв’ю Ірини Білик можна переглянути нижче:

Багато людей підтримали у коментарях українську зірку, хоча деякі не вірять у слова співачки:

  • Іринко, дякую Вам! Ви — неймовірна! Я ніколи не мала сумніву щодо Вашої позиції. Я Ваш щирий фанат – підтримує співачку Аліна Богачук;
  • Ну не вірю Білик, така нещира, така манірна занадто, про що вона говорити, так бідкається про якісь речі, переживає, мабуть, що тепер поменшає любителів російських пісень і менше бабла заробити – сумнівається у словах Білик Nina Gorbenko;
  • Ірина ну ти то куди лізеш? Воно тобі потрібно? Співала б собі та співала – критикує Айдар.

Нагадаємо, що Дмитро Дікусар був 4 чоловіком для Ірини Білик, а їхній шлюб тривав 3 роки, з 2007 по 2010. Більше цікавих новин — на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

Російський режисер Звягінцев: «Росіянам достатньо побачити на що перетворили Маріуполь, і вони перестануть вірити пропаганді»

Україна перемогла на Євробаченні 2022 року з піснею Kalush Orchestra – Stefania