in

Овсяннікова, яка перервала програму «Час» антивоєнним плакатом, розповіла, що думає зараз про свій вчинок

Колишній редактор Першого каналу Марина Овсяннікова стала відомою у всьому світі після свого героїчного вчинку.

Нагадаємо, 14 березня під час прямого ефіру програми новин за спиною ведучої в кадрі з’явилася жінка з антивоєнним плакатом. Нею виявилася співробітниця Першого каналу. Відразу після інциденту вона була звільнена з роботи та поїхала за кордон, після чого про неї не було жодних новин.

Нещодавно Марина Овсяннікова дала відверте інтерв’ю журналістці YouTube-каналу Навальний LIVE Любові Соболь, в якому розповіла про зміни, що відбулися в її житті з того пам’ятного дня. Журналістка повідомила, що не планувала емігрувати з країни, однак мусила це зробити.

Жінка розповіла про свою роботу у Молдові, де знімала сюжети про життя українських біженців. Зараз вона перебуває у Берліні, де продовжує займатися журналістською діяльністю. З часом Овсяннікова все ж таки планує в Росію, де на її повернення чекає двоє дітей, благо ніяких кримінальних справ у РФ на неї не заведено.

Я рада, що в результаті мої моральні якості виявилися важливішими за благополучне і налагоджене життя. Моя совість тепер чиста. Я зовсім не жалкую про свій вчинок. Повторила б все так само і зараз. Але, подивившись на мою долю, навряд чи хтось із моїх колег здатний буде зробити аналогічний вчинок — вважає Марина.

Овсяннікова з жалем повідомила, що багато її колишніх колег і друзів виявилися малодушними і зараз пишуть їй образливі повідомлення. Зокрема, ведуча Катерина Андрєєва, яка вела того вечора ефір програми, заявила, що вважає Овсяннікову зрадницею.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі

Опублікував Admin

Українські солдати зробили Даші Астаф’євій приємну несподіванку

Філіп Кіркоров нарешті сам повідомив, чому поїхав на Євробачення