in

Філіп Кіркоров нарешті сам повідомив, чому поїхав на Євробачення

Організатори пісенного конкурсу «Євробачення-2022», що проходить цього року в італійському Турині, усунули від участі представників країни-ізгоя Росії.

Однак незабаром стало відомо, що один росіянин на конкурсі все-таки був присутній. Ним виявився 55-річний артист Філіп Кіркоров, за що його одразу заплювали у самій РФ. Повернувшись назад на приватному літаку, співак повідомив подробиці свого візиту.

Всі ці роки я представляв усі країни (СНД), які беруть участь у «Євробаченні», не лише Росію. Я для них персона міжнародна, значуща, культова, яка сама виступала на сцені — написав Кіркоров.

Таким чином співак підтвердив, що його пустили на церемонію не як людину, яка представляє країну-агресора, а як представника країн СНД, до якого донедавна входила і Україна.

Шоумен повідав, що прибув до Туріна з професійною метою — подивитися, як технічно влаштована організація таких масштабних сучасних шоу. Ймовірно тому, що він сам недавно потрапив у скандал, піднявшись під час виступу на православний хрест.

Більше цікавих новин – на нашому телеграм-каналі.

Опублікував Admin

Овсяннікова, яка перервала програму «Час» антивоєнним плакатом, розповіла, що думає зараз про свій вчинок

Російський режисер Звягінцев: «Росіянам достатньо побачити на що перетворили Маріуполь, і вони перестануть вірити пропаганді»